Suzanne Knol Werken met entiteiten

Wat weet jij over entiteiten? 

Al sinds Suzanne zich kan herinneren wist ze van entiteiten en de boodschappen die ze graag wilden brengen. Vanaf haar 10e levensjaar ging ze met enige regelmaat met haar moeder naar avonden waar mediums kwamen die dan middels een voorwerp of foto een boodschap doorkregen van de overleden persoon. Meer dan eens mochten haar moeder en zij een boodschap ontvangen, van haar vader, haar opa of iemand anders die al langer dood was. En telkens weer waren de boodschappen heel steunend en bevestigde haar dat ze op het goede spoor zat in haar leven.

Entiteiten zijn er altijd en overal en dragen graag bij aan ons en ons leven. Wanneer je ze toelaat in je leven, luistert naar wat ze je graag willen vertellen, is dat een enorme bijdrage aan hen, maar ook aan jou. Wij zijn ook allemaal entiteiten, alleen dan MET een lichaam. Alles wat je creëert is een entiteit op zichzelf. Zoals bijvoorbeeld een boek, een lied, een kunstwerk, een cursus, een bedrijf, het zijn allemaal entiteiten en daar kun je dus ook mee communiceren. HUH!?

Ja, dat is voor heel veel mensen wel een ‘ver van hun bed show’ en misschien voor jou ook wel. Suzanne wil er vooral mee aangeven dat entiteiten, spoken en geesten vooral een naam hebben gekregen door de films die erover zijn. En over het algemeen komen de spoken er niet al te best vanaf, wat in de maatschappij een beeld heeft gecreerd dat je er maar het beste zover mogelijk van weg moet blijven. NIETS is minder waar!

Entiteitenclass

Na de ‘Praten met entiteiten’ Class in 2018 ging er een wereld voor haar open! Ook al communiceerde ze soms al wel met ze en mocht ze al vaak een boodschap van een overleden bekende doorgeven aan vrienden en familie, ze waren verder nog niet echt een bijdrage in haar leven. Ze erkende ze wel, maar alleen als het zo uitkwam. Ook wist ze al veel langer dat ze capaciteiten heeft met entiteiten, wat zoveel wil zeggen dat zij ze makkelijk kon ‘verstaan’ en herkennen en luisteren naar wat ze te vertellen hadden.

Echter, ze wilde dit voor haarzelf nog niet helemaal erkennen en ook had ze er soms nog wat weerstand tegen. Totdat haar lichaam meer en meer pijn en ongemak ging vertonen. Suzanne wist dat ook dat dit het ‘werk’ van entiteiten kon zijn en in haar geval was dit ook zo.
Het werd dus hoog tijd dat ze meer kennis en ervaring ging opdoen om er nog beter mee te kunnen communiceren en zodoende een bijdrage te leveren aan haar lichaam.

Na deze class was ik veel ontvankelijker om van ze te ontvangen EN wat nog veel leuker was, ik ging meer en meer met ze samenwerken. Hen vragen welke bijdrage ze voor mij en mijn classes en creaties konden zijn.

In diverse situaties zijn er dingen gebeurd die aan het onmogelijke grenzen en heb ik inmiddels al heel wat levens mogen veranderen van volwassenen en kinderen waarbij de entiteiten niet echt een bijdrage (meer) waren in hun leven.
Inmiddels zijn ze dus net zo onderdeel van mijn leven als entiteiten met een lichaam, zoals we levenden ook wel noemen binnen Access Consciousness. 

Wat doet een sessie?   

 13 jaar is ze en haar moeder vraagt zich af wat er aan de hand zou kunnen zijn met haar. Ze heeft moeite met slapen gaan en in slaap komen. Ze is dan weer vreselijk chagrijnig met een ontzettend kort lontje, dan vrolijk en uitgelaten en met regelmaat ook gewoon regelrecht gemeen, tegen haar moeder en ook tegen haar broertje.
Ook is ze heel veel moe, in periodes tegen overspannen aan.
Moeders om haar heen doen het af met: “Ach, dat is gewoon de pubertijd, hoort er allemaal bij.” 

Maar zij heeft toch het idee dat er meer speelt, dat er iets anders aan de hand is.
En zoals het nu gaat is niet wat ze haar kind, maar ook zichzelf en haar gezin niet wenst. Gelukkig staat haar dochter er voor open om te horen en zien wat ik voor haar kan betekenen, ook zij is klaar met het altijd maar moe zijn en dat dingen gewoon niet gaan zoals ze graag wil.
Gelukkig waren ze niet onbekend met entiteiten, dat maakte het toch wat makkelijer om het ter sprake te brengen. Ik nam een hele groep aan entiteiten bij haar waar en dat erkende ze. In het begin nog wat aarzelend om haar barrieres omlaag te doen om ze beter te kunnen waarnemen, na een paar vragen stond ze toe hun energie te ontvangen en met ze in contact te gaan om te vragen wat ze wilden.

Telkens als ze bijna allemaal weg waren, kwamen er weer bij zei ze.
Ok, tijd voor de volgende tool om ook daar een stop op te zetten.
Eenmaal alles gecleared en gecheckt vroeg ik hoe het nu was:

“Wauw zeg, het is helemaal stil en rustig nu, in mijn hoofd, maar ook in mijn lichaam lijkt er wel van alles weg te zijn. Dat is lekker!” Haar moeder later: “Wat een wereld van verschil! Ik kan zoveel makkelijker contact met haar maken, ze vlucht niet telkens meer van alles weg, haar stemmingen zijn niet meer zo op en neer en ze is niet meer gemeen naar ons. Sterker nog, de vriendelijkheid en zorgzaamheid die ik van haar kende is weer terug en ze is ook niet meer zo gefocused en bezig met wat er allemaal niet mogelijk is en moeilijk is. En ik weet het niet zeker, maar volgens mij gebruikt ze de tools die je gegeven had stiekem, ze zegt van niet, maar…. Ik gebruik ze in ieder geval zeker weten, ze werken echt!”

Heb je het idee dat er bij jou of je kinderen ook regelmatig entiteiten op bezoek zijn of misschien altijd al in je huis aanwezig? Zou je daar graag meer helderheid over willen hebben, wat ze willen of gewoon ze laten vertrekken? Of zou je graag willen weten wat je er zelf mee kunt? Maak dan een afspraak voor een clearing/coachingsessie.

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring hebt op onze site. Door verder te browsen op deze pagina's accepteert u het gebruik van cookies voor bovenstaand doel.