Suzanne Knol logo

Als er iets is waar veel over gesproken en gezongen wordt is het over relaties, 

of het nu gaat over hoe fijn het is om samen te zijn, een relatie te hebben of hoeveel pijn het doet als een relatie verbroken wordt of het drama en trauma wat er vaak bij komt kijken.

Suzanne wist al vanaf haar eerste relatie met haar toenmalige vriend: “Er is meer en iets anders mogelijk dan wat ik nu meemaak, ervaar en om me heen zie en hoor.” Na veel en hard werken om te krijgen wat ze wist dat mogelijk was, werd haar na verloop van tijd helder dat het met haar toenmalige partner niet zou gaan lukken en koos ze om als single moeder verder te gaan. 

Een paar leerzame relaties verder en vele tools, classes, calls en processen van Access Consciousness op zak, is het toch gelukt!
Wat met de vader van haar kinderen niet lukte om te creëren, lukt nu wel heel goed met haar partner Jan-Willem EN met haar kinderen: een Creationship

Wat is nu het verschil tussen relatie en creationship?

Een relatie betekent: betrekking waarin zaken of personen tot elkaar staan. De visie van Suzanne is heel anders wanneer het gaat over relaties.
Misschien resoneert het ook wel met jou, of inspireert deze manier van in je relaties zijn jou ook. 
De manier hoe zij IN relatie is met haar partner, haar kinderen en anderen heeft eigenlijk helemaal niks te maken met hoe ze TOT elkaar staan, het heeft alles te maken met hoe ze SAMEN MET elkaar een verbinding, een ‘communion’ kunnen creëren zoals die voor allemaal werkt.

De basis hiervoor voor haar is een bijdrage aan elkaar willen zijn, samen creëren, gelijkheid, vriendelijkheid en zorgzaamheid, elkaar bekrachtigen en niet oordelen. De 5 peilers, of elementen van intimiteit (en dat heeft dus niks met sex te maken…) die daarin van groot belang zijn:

  • Eren
  • Vertrouwen
  • Kwetsbaarheid
  • Dankbaarheid
  • Toelating

Deze elementen vragen meer toelichting om te begrijpen wat het betekent en hoe het werkt om deze als basis te hebben voor jouw creationship. Dat zal in een sessie dan ook zeker ter sprake komen. Ben je nieuwsgierig hoe ook jij veranderingen kan brengen in jouw relaties, of dat nu met je partner, je kind(eren), je ouder(s) of anderen is? Neem dan contact op voor een afspraak.



Suzanne geeft samen met haar partner Jan Willem sessies, classes en 
workshops over relaties. Deze hebben altijd als doel meer gewaarzijn en bewustzijn te krijgen over JOU en de ander. De deuren die geopend worden en inzichten die binnenkomen tijdens deze classes en workshops, zijn telkens weer wonderlijk en verrassend. Het plezier staat altijd hoog in het vaandel!

Bekijk hieronder een video van Suzanne en Jan Willem.

Relatie met haar kinderen

Het erkennen van hun gewaarzijn en hun natuurlijke wijsheid, hen in hun kracht zetten is wat voor haar belangrijk is als het gaat over de ‘creationship’ met haar kinderen. Naast hen staan, niet boven hen. Zij weet het niet beter voor hen, zij hebben hun Eigen Wijsheid. Zij leert van hen, over zichzelf en hen en de wereld die zij creëren. Ze vertelt ze niet hoe en wat ze moeten doen, ze zijn prima in staat te ontdekken, ervaren en leren hoe en wat voor hun werkt. 

Zij staat hen bij wanneer ze haar nodig hebben, kijkt mee en stelt hen vragen om zelf gewaarzijn te krijgen wat bepaalde keuzes creëren.

Relatie met Jan-Willem

Voor Jan-Willem en haarzelf betekent het ook samen hun bedrijven en financiële toekomst creëren op een manier die voor hen beiden werkt. Ze kiezen er niet voor om te beloven bij elkaar te zijn ‘ tot de dood ons scheidt’ noch zijn ze lichtzinnig over de verbondenheid en de commitment die ze naar elkaar hebben. Wanneer op enig moment blijkt dat ze niet meer creëren met de ‘ 1+1= heel veel’ als ‘ uitkomst’ , wanneer ze zien dat het voor ons beiden meer creëert als ze los van elkaar verder gaan, dan zullen ze dat kiezen.  

Er is geen angst om elkaar kwijt te raken, noch hebben ze elkaar nodig om gelukkig te zijn. Tot nu toe, en ze hopen natuurlijk allebei dat dat nog lekker lang zo door mag gaan, wordt hun relatie alleen maar leuker, dieper, mooier, grootser, intiemer, fijner, avontuurlijker en rijker. Ze kiezen elke dag zeer bewust om samen te zijn! En vooral ook om bewust te zijn. Zij wisten allebei dat een relatie op deze manier mogelijk was, kozen bewust niet meer om met minder genoegen te nemen en doen dat nog niet… Iedereen verklaarde hen voor gek, te veeleisend… Maar het IS mogelijk en niet alleen met een partner, ook de relatie met haar kinderen is voorbij wat mogelijk geacht wordt…

Relationship

De relatie met haar kinderen of haar partner is echter niet de belangrijkste relatie voor haar…

De ALLERBELANGRIJKSTE relatie….is de relatie met ZICHZELF!

Zij creëert HAAR leven, HAAR toekomst zoals dat voor HAAR werkt.
ZIJ hoeft zich niet kleiner te maken voor een ander, weg te cijferen, aan te passen, ze mag helemaal ZICHZELF zijn, wat een ander ook van haar vindt, van haar verwacht of van haar wil. ZIJ kiest en creëert, groeit en beweegt, gaat verder en verder.

Haar vraag aan jou is…..

Hoe is jouw relatie met jou? Hoe ben je met jou en met je lichaam? Met al jouw talenten, capaciteiten, ‘tekortkomingen’, oordelen over jou en je lichaam?
Ben je blij met jezelf?
Ben je dankbaar voor wie je bent (geworden)?
Kun je jezelf in de ogen kijken en zeggen: “Hee mooie jij, wat ben ik dankbaar voor wie je bent, wat hou ik toch veel van jou!”
Of zie je vooral waar je tekort komt, waar je niet goed genoeg bent, waar je faalt, waar je niet blij met jezelf bent?

De manier hoe jij met jezelf omgaat en hoe je jezelf ziet, hoe je over jezelf praat, wie je denkt dat je bent heeft allemaal invloed op de manier hoe je in relatie bent met jou, en dus ook met anderen….. 

Hoe zou het zijn om een fantastische relatie met JOU te hebben? 
Wat als jij in je kracht stond in elke situatie en ten overstaan van elke persoon met wie je een relatie hebt?
Zou dat jouw relaties en je leven veranderen? Leuker maken? Makkelijker maken? Wat zou jij willen veranderen in jouw relaties?

JIJ bent degene die wat kan veranderen, JIJ bent degene die aan het roer staat van jouw leven, JIJ bepaalt hoe anderen met JOU omgaan, JIJ bent de belangrijkste persoon in JOUW leven en JIJ creëert JOUW leven!

Hoe gaaf is dat!

Je hebt het allemaal zelf in de hand en alles wat het vraagt is te kiezen voor JOU, meer bewustzijn van en over jou. Meer bewustzijn creëert meer mogelijkheden en keuzes. Ben je er ook klaar voor om het heft in eigen handen te nemen, om met vertrouwen te kiezen voor wat voor JOU werkt?
Suzanne ontmoet je graag en helpt je met veel plezier en liefde op weg naar meer van JOU.

Maak hier een afspraak.

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo