Suzanne Knol logo

Suzanne is een enthousiaste, levendige en vrolijke vrouw, moeder van 2 kinderen, Megan (2004) en Jordan (2007) en partner van Jan-Willem Oele met wie zij een bewuste relatie, of zoals ze zelf liever zeggen, een creationship heeft. 

Zij is levensgenieter en levensveranderaar, oprichter van ‘The Conscious Parent’, myofascia therapeut en nodigt mensen graag uit naar een leven van Plezier met en door Bewustwording.
Ze faciliteert mensen naar verandering van mindset, lichaam en geest door ze uit te nodigen zich (weer) te verbinden met hun innerlijk weten, innerlijke schoonheid en innerlijke kracht en niet in de laatste plaats hun lichaam. Het resultaat is meer plezier, voldoening en een gevoel van gelukkig zijn op alle levensgebieden.
In 2015 kwam Access Consciousness op haar pad en vanaf haar eerste Bars Class wist ze: Dit is fantastisch! Hier gaan echt heel veel mensen blij van worden!
Ze werd datzelfde jaar Bars Facilitator en al snel volgde ook Body Process Facilitator en Energetische Facelift Facilitator.
Sinds 2018 mag ze zich ook Magical Worker noemen.

Verandering brengen in willekeurig welk levensgebied?
Suzanne faciliteert je met veel plezier, helderheid, humor en doortastendheid naar een leuker leven en meer gemak met alles wat er op je pad komt.
Je leven creëeren doe je zelf, maar het hoeft niet alleen.
Suzanne is een facilitator die naast je staat, je niet vertelt hoe en wat je moet, maar in staat stelt jou te laten weten dat je weet.
Ze is in staat om je te laten zien en ervaren wat er in jou zit, dat nog niet ontdekt is, ondergesneeuwd in de loop der jaren of op een ander manier nog niet zichtbaar is.

Suzanne Knol

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo