Suzanne Knol logo
Suzanne Knol ouder in kracht

De 7 weekse cursus Ouder in Kracht 

is voor alle ouders die graag meer bewust met hun kinderen willen omgaan, het opvoedingsproces zien als een manier om hun kind te bekrachtigen en die hun kinderen als leermeester zien voor hun eigen bewustwordingsproces.
Je kind in zijn kracht zetten gaat een stuk makkelijker als je zelf ook in je kracht staat. Als je bewust bent van beperkende gedachten, ideeën, standpunten en meningen.

Er wordt in deze realiteit van alles van jou als ouder verwacht, door je eigen ouders, je kinderen, je partner, vriendinnen, andere ouders.
Wat ons niet geleerd wordt is om onze kinderen te begeleiden vanuit wat voor JOU werkt, vanuit wie JIJ werkelijk bent.
Dat is het avontuur wat we in deze 7 weken aangaan. 7 avonden van 1,5 uur plezier, verbinding, samen zijn, ontdekken, ervaren en nog veel meer.

Wie ben jij eigenlijk echt? Voorbij aan de eisen, verwachtingen, projecties, ideeën en meningen van anderen om je heen?
Vervul je de rol van moeder, of ben je JIJ en heb je kinderen?
Wat verwacht jij van jezelf als ouder? En is dat ook werkelijk van jou, of heb je dat voor waar aangenomen in de loop van de tijd?
Voldoe je aan de verwachtingen van anderen als ouder of weet je precies wat klopt vanuit JOU?
We leren als kind al van alles en nog wat over wat het is om ouder te zijn, we hebben immers zelf ook ouders (gehad).
Maar hoe verhoudt zich dat tot de tijd van NU?

Ouder in kracht

De kinderen van NU zijn niet zoals wij waren, de omstandigheden zijn niet zoals toen wij jong waren, dus zouden de manier van opvoeden, ideeën en methodes van toen dan nu nog wel werken? Wat weet jij?
Maar wat werkt dan wel, wat hebben de kinderen van NU werkelijk van ons nodig?
We duiken in een zee van mogelijkheden en keuzes met betrekking tot opvoeden, begeleiden, sturen, maar vooral het bekrachtigen van onszelf en (daarmee) onze kinderen. Het is een prachtig avontuur waar vele nieuwe plekken te ontdekken zijn, nieuwe werelden opengaan en een andere manier van kijken, doen en zijn zich openbaart waardoor je met meer gemak, vreugde en glorie met je kinderen (en partner) kunt zijn.

Wens je: 

  • Meer van JOU zijn in het begeleiden van je kinderen?
  • Meer gemak met alles wat je met je kinderen tegenkomt?
  • Je kinderen als leermeester te kunnen zien?
  • Is dit avontuur klaar voor jou?

Welke bijdrage mag ik voor jou zijn?

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring hebt op onze site. Door verder te browsen op deze pagina's accepteert u het gebruik van cookies voor bovenstaand doel.