Suzanne Knol logo
Suzanne Knol Wat is Healy?

Healy 

is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. M.a.w. het is wetenschappelijk bewezen en aangetoond dat de Healy werkt wanneer je bovenstaande klachten hebt.
Al het andere is niet wetenschappelijk bewezen en/of aangetoond en zul je af moeten gaan op de ervaringen van andere mensen om een idee te krijgen of het ook voor jou en jouw lichaam een bijdrage kan zijn. 

Maar wat kun je er nu eigenlijk mee, hoe werkt het, wat is het?

De Healy is een apparaatje van maar 5 bij 5 cm dat werkt op frequentie therapie. Het geeft een serie van frequenties af aan je lichaam om niet alleen je lichaam, maar ook je geest en energetisch systeem te harmoniseren. Wanneer er in de cellen ergens in je lichaam een disbalans is, wordt je ziek, krijg je lichamelijke of geestelijke klachten. Bij disbalans is de frequentie in dat gebied in je lichaam niet wat het ideaal zou moeten zijn om je energiek, gezonde, in balans en blij te voelen. De Healy geeft precies die frequentie af aan je lichaam dat het nodig heeft om de cellen weer optimaal te laten functioneren. Zo kan de Healy de disbalans en klachten laten verminderen of zelfs laten verdwijnen.

LET OP: Het geneest geen ziektes of aandoeningen!

Het zorgt ervoor dat je totale systeem, inclusief je energetische systeem weer optimaal gaat functioneren. Het zet het zelfgenezend vermogen van je lichaam niet alleen aan, maar begeleid je lichaam precies daar waar het nodig is.
Willekeurig wat er in je lichaam speelt, het is je lichaam die je wat probeert te laten weten, het communiceert met jou!

De Healy communiceert met jouw lichaam.

Je zou het ook zo kunnen zien: Jouw persoonlijke frequentie is een verzameling van frequenties of trillingen, die van je hart, je longen, je bloed, je zenuwen etc. Net zoals een orkest.
Wanneer er een van je organen of systemen verandert van frequentie, zal dat effect hebben op de andere organen en systemen en zo voor je hele lichaam, geest en energetisch systeem. Alles in je lichaam is immers met elkaar verbonden!
Net zoals een van de orkestleden ineens een ander instrument en/of op een andere toonhoogte gaat spelen, dan hoor je geen harmonie meer in het geluid.
Wanneer de frequentie lang genoeg ‘off’ is, zal dat pijn, ziekte, ongemak etc. in je lichaam veroorzaken. 

Als diegene lang genoeg het verkeerde instrument bespeelt, dan krijgen mensen oorpijn, gaan ze boe roepen of lopen weg.
Het is dus uitermate belangrijk om alle frequenties weer daar terug brengen waar ze optimaal werken voor al je organen en systemen!
Je lichaam wil gewoon lekker in de flow bewegen en functioneren, met ALLE functies die het heeft, zowel het fysieke als het energetische…
DAT is waar de Healy voor zorgt….
Ongelooflijk toch!?
En ja, wellicht klinkt het allemaal ook raar, maar de ervaringen zijn waar….

Voor wie?

Is het apparaatje dan alleen voor mensen die fysieke, geestelijke klachten hebben of ziek zijn?
Nee, zeker niet.
Zelf mankeerde ik helemaal niks aan mijn gezondheid, echter ik ben ongelooflijk blij met mijn Healy en in het bijzonder de mogelijkheid om mijn lichaam door te kunnen meten met de Resonance. 

Het zorgt ervoor dat ik sneller kon herstellen van een ernstige duimblessure en een hersenschudding.
Mijn dochter haar huid herstelde sneller en mooier na een 2e graad verbranding door de zon.
Ook merkte ik dat mijn lichaam toch nog niet helemaal hersteld was van mijn ski ongeluk van februari 2019. Ik kon alles wel weer, maar optimaal functioneren deed het niet… Verder brengt het me meer gewaarzijn en bewustzijn over mijn lichaam en wat het nodig heeft, bracht het me meer helderheid en focus in mijn bedrijven en wat daarin wel en niet werkt. 

Het zorgde er ook voor dat ik concrete stappen ging zetten en keuzes maakte die telkens weer een bijdrage waren aan mij, mijn leven en vooral mijn financiële situatie. Graag nog wat meer ervaringen lezen van anderen die de Healy kort dan wel al langer gebruiken?
Ga naar https://www.facebook.com/groups/healyervaringen/

Voor wie niet?

De contra-indicaties zijn:

 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen.
 • Niet geschikt voor gebruik bij mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker, gebied waar metalen voorwerp in het lichaam zit of wanneer er kans op bloedingen of embolie is.
 • Behandelingen mogen niet worden uitgevoerd op delen van de huid die radiotherapeutisch zijn behandeld of een sensorische stoornis hebben of wanneer de gebruiker koorts heeft.
 • Plaats de elektroden niet direct op de ogen, de mond, aan de voorzijde van de hals (met name de sinus Caroticus) of op de borst en het bovenste deel van de rug of het hart doorkruisend.

Raadpleeg voor gebruik een arts wanneer er sprake is van een van deze contra-indicaties. De Healy Resonance kun je wel gebruiken.

Even een filmpje?

De diverse typen Healy’s

Het verschil tussen diverse typen zijn het aantal programmagroepen waar je toegang tot hebt.

Programma’s: 
De programmagroepen die er zijn:

 • Goudcyclus
 • Pijn/Psyche
 • Leren
 • Beroep
 • Slaap
 • Schoonheid
 • Huid
 • Mentale balans
 • Bio-energetische balans 1
 • Bio-energetische balans 2
 • Meridianen 1
 • Meridianen 2
 • Bio Energetic Boost (immuunsysteem booster)
 • Chakra’s
 • Beschermingsprogramma’s
 • Diepe Cyclus

In al deze programmagroepen zitten een aantal programma’s oplopend tot 15. Je kiest het programma via een app op je telefoon. Wanneer het programma draait, kun je je telefoon wegleggen, dus de straling van je telefoon heeft geen invloed op het draaien van je frequenties. 
Andere aanvullende mogelijkheden:
De Healy Nutrition App:

Suzanne Knol andere aanvullende mogelijkheden

Digital Nutrition Application maakt lijsten aan van voedingsmiddelen die van nature de stoffen bevatten die uw organisme nodig heeft, volgens een eenvoudige vragenlijst en uw voedingstype. De Healy DNA -programma’s zijn bedoeld om je bio-energetisch te ondersteunen bij het beter opnemen van deze stoffen uit jouw voedsel.

De Healy Watch

De Healy Watch is een digitale wearable die verschillende vitale parameters meet en evalueert en optimale ondersteuning biedt voor veel levenssituaties. In de Zoompresentatie genoemd in de volgende alinea bij punt 2, hoor en zie je daar veel meer over. Wil je nog meer weten en/of ervaren wat de Healy voor jou doet?

Er zijn diverse mogelijkheden:

 1. Het is mogelijk om de Healy gratis uit te proberen, gedurende een week, is dit niet voldoende en je verlengt dit met een week dan betaal je €55.  Bij het uitproberen zit ook een meting die ik of mijn partner Jan-Willem bij je zal doen met de Resonance. Zo kunnen we direct zien wat je lichaam nodig heeft en kun je hem daarvoor gebruiken. Wanneer je kiest om de Healy aan te schaffen kun je ook metingen  van ons ontvangen, dit kan ook prima op afstand.
 2. Ook kun je, en dat is zeker aan te raden, een Zoom presentatie bekijken. Deze wordt meerdere keren per week gegeven. Zo kun je verder nog horen en zien hoe de Healy verder werkt, wat het allemaal kan en wat er verder nog voor mogelijkheden zijn. Ik ben graag transparant en het is best veel geld om een Healy aan te schaffen, echter, pas wanneer je goed geïnformeerd bent, kun je een zinvolle afweging maken of het alleen veel geld is, of ook duur….. Wat ik zie is dat 9 van de 10 mensen die in eerste instantie het idee hadden dat het echt een veel te duur apparaatje zou zijn, kwamen daar op terug en zijn ontzettend blij en dankbaar dat ze verder zijn gaan kijken naar hoe ze er toch een konden kopen… Weten wanneer de presentaties zijn? Neem even contact met me op.
 3. Koop hem met de retour garantie van 14 dagen. Eerst zeker weten of het wat voor je is? Geen punt, wanneer je hem binnen 14 dagen weer terugstuurt, dan ontvang je je geld weer terug.
 4. Uiteraard ben je ook van harte welkom even contact op te nemen om er meer over te horen.

Healy aanschaffen

Ben je al om en wil je er graag een aanschaffen?

Ga naar deze website

Hier vind je de diverse typen Healy’s, de programma’s, meer over de Healy Watch een het het digitale voedingsprogramma en nog meer. 
Aan te raden is om wel even contact op te nemen om te kijken welke Healy voor jou het meest geschikt is en hoe het aanschaffen in zijn werk gaat.

Welke bijdage aan jou, jouw lichaam en algeheel welbevinden kan dit bijzondere apparaatje zijn?

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo