Suzanne Knol logo

Hey hallo mooie JIJ!

Wat leuk dat je mijn website hebt gevonden en een kijkje komt nemen!

Als je een Single Mom bent en wel wat support kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres!

En welke Single Mom kan dat niet, right?!
De uitdagingen waar je mee te maken krijgt, kunnen soms zo overweldigend zijn, zo onmogelijk lijkend bij tijd en wijle. Niet alleen ten aanzien van hoe je je kinderen opvoedt en ervoor ze wil zijn, maar ook ten aanzien van je ex en eventuele nieuwe partner en nog wel meer…

IK vond de uitdagingen in ieder geval soms behoorlijk heftig! Ik had heel gráág support, feedback, een klankbord, ervaringen, tips en oordeel loos luisteren ontvangen…
Het allerliefst van andere Single Moms, want het is toch gewoon ‘a different cup of tea’!

Mijn ‘Single Mom-schap’ begon in 2011. Vol vertrouwen stapte ik erin. Ik had namelijk een goed voor beeld aan mijn moeder. Zij werd op 34-jarige leeftijd ook Single Mom doordat mijn vader overleed.
Ik ken het Single Mom-schap dus ook vanuit het perspectief van ‘kind van’.

De start van mijn Single Mom zijn was zowel euforisch als dramatisch. Euforisch omdat ik eindelijk de moed had gehad om mijn relatie te stoppen, dramatisch omdat het heel snel in een vechtscheiding ontaardde.
Helaas bleek dit ook een aardige indicatie voor de jaren die erna zouden komen..

Ik ging met mijn kids van toen net 4 en 7 in een nieuw en volledig onbekend dorp wonen, 20 km van alles en iedereen dat en wie we kenden. Vriendschappen verdwenen vrij snel en ik heb me vaak zo alleen, hopeloos en een slechtt moeder gevoeld. Ook kwam ik er achter dat zonder partner, zoals mijn moeder, totaal anders was dan gescheiden met nagenoeg onmogelijk overleg of vriendelijke communicatie met de vader van mijn kids.

Om kort te gaan:
I went through hell and back op diverse vlakken. Heb allerlei hele domme dingen gedaan EN ook heel veel goede dingen. Het dieptepunt was mijn burn-out, zo’n 2 jaar na de scheiding. Het was het allermoeilijkste en tegelijkertijd ook het grootste cadeau.
Eenmaal weer een beetje op de been hiervan, wist ik: Het MOET anders!

Situaties bekijken vanuit: wat is het geschenk hierin? Hoe kan ik hiervan groeien? Wat vraagt om me bewust van te worden, waren niet nieuw. Mijn pad van bewustwording startte ik al op de middelbare school, of misschien wel op de lagere school. (hoewel daar nog niet zo bewust)

Ik werd zeker geen perfecte Single Mom, noch heb ik DE waarheid of juistheid in pacht om een Happy Single Power Mom te worden.
Wel heb ik een bak aan ervaring, tools, handvatten, kennis, innerlijk weten en Eigen Wijsheid waarmee IK het werd EN waarmee ik jou kan helpen datzelfde te bereiken.
Het heeft best wel even geduurd, maar ik kan nu met het volste vertrouwen zeggen dat ik jou kan laten zien, voelen en ervaren:

* Hoeveel MEER Single Mom-talent je hebt.
* Hoe powerful je werkelijk bent
* Hoe jouw pijn, frustratie, boosheid, onbegrip etc. drastisch kunt verminderen
* Hoe vol vertrouwen je kunt zijn als Single Mom, t.a.v. wie dan ook
* Hoeveel MEER je bent dan wie en wat je denkt, gelooft en verteld bent wie en wat je bent
* Hoe heerlijk het is om je perfectionisme en zelfoordeel te laten varen
* Hoe heerlijk het is wanneer je geen last hebt van oordelen van anderen
* Dat JIJ al de perfecte mama bent voor JOUW kinderen
* Dat je een veel leukere, relaxte, zelfverzekerde, (…vul zelf maar in) Single Mom kunt zijn dan je ooit had durven dromen.
* Hoe je als empowered Happy Single Power Mom ook jouw kinderen kunt bekrachtigen en vol zelfvertrouwen in de wereld kunt zetten.

Klinkt dit als muziek in je oren?
Dan neem ik je heel graag mee op dit fantastische en enerverende avontuur dat jouw leven zal veranderen!

Er zijn diverse mogelijkheden, dus kies hier lekker uit wat voor jou het beste werkt.

Wil jij mijn gratis e-book De 7 grootste cadeaus aan je kinderen graag ontvangen? 
Vul dan het formulier hieronder in. 

 

Ontvang nu mijn e-book

* indicates required
Bewuste ouders blije kinderen

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo