Suzanne Knol logo

De Access Energetische Facelift™ is een van de vele lichaamsprocessen van Access Consciousness™ die een weldaad is voor lichaam en geest. 

Het is een wondermooie manier om een jongere en frissere uitstraling te krijgen en de gevolgen van het ouder worden terug te draaien, zonder chemicaliën, operaties of naalden. Werken met de energie van jou en je lichaam, middels liefdevolle, aandachtige en koesterende aanraking hebben een verzachtende en verzorgende werking op je borst, hals, gezicht en nek. 

Hij doet zijn naam niet helemaal eer aan, want niet alleen je gezicht, maar je hele lichaam heeft er voordeel bij. De stress in je lijf smelt als sneeuw voor de zon en met regelmaat verdwijnen of verminderen ook lichamelijke klachten of ongemakken. Het is werkelijk nergens mee te vergelijken.
Het heeft al meermalen klachten en pijn veranderd in het lichaam waar men al jaren mee liep. Het heeft ook op verschillende wijze het leven van cliënten significant veranderd… En dat allemaal terwijl je heerlijk ligt, niks hoeft en je in een uitermate diepe ontspanning gaat, waarbij het hoofd echt even ‘uit’ gaat, alsof je gereset wordt.

Behalve lichamelijke veranderingen verandert het ook je denkwijze over ouder worden, verouderen, fysieke achteruitgang; standpunten en belemmerende gedachten worden tijdens een behandeling namelijk ook uit je systeem ontsloten. Na een sessie is het verschil direct zichtbaar en voelbaar en ook in de weken erna zul je merken dat je meer rust, helderheid en ruimte hebt in je hoofd en lijf.

De Energetische Facelift™ werkt met de cellen en het weefsel van jouw lichaam, om ze te herstellen, verlevendigen en verjongen.

Bekijk hieronder een filmpje van Access Consciousness over de Energetische Facelift. 

 “Ach, die hoef ik niet, ik ben hartstikke tevreden met hoe ik eruit zie, ik voel me en zie er al jonger uit dan mijn leeftijd doet vermoeden…”

Dat was de gedachte van een cliënt over de Access Facelift. Totdat ze toch koos om een sessie te ontvangen….
Haar reactie erna: 

“Het was zo duidelijk voelbaar dat dit echt niet alleen voor je gezicht is… Mijn hele lijf fladderde van binnen, alsof elke cel, elke molecule in mijn lichaam teder, liefdevol en met alle aandacht aangeraakt en verzorgd werd, zo fijn! Het is misschien een groot woord, maar het voelde werkelijk goddelijk… Zelfs nu, 2 weken later merk ik dat ik blijer ben met mijn lichaam en voelt mijn lichaam gewoon lekkerder aan, alsof ik mijn oude jas voor een nieuwe heb geruild”

Nieuwsgierig geworden naar hoe dat voelt?
Of weet je iemand die je blij mee kunt maken met een Energetische Facelift sessie?
Of ben je heel enthousiast en wil je graag leren in een 1 daagse Energetische Facelift Class hoe je zo’n behandeling geeft?

Maak snel een afspraak en kom ervaren wat verwennen met een grote V is.

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo