Suzanne Knol logo

Er is niks fout of verkeerd aan jou of je lichaam! 

Mijn uitgangspunt is niet een probleem, geen zoeken naar een oplossing. Er is geen goed of fout, juist of onjuist, er is een keuze, een mogelijkheid, een totaal andere manier van kijken, waarnemen en zijn. Verder is mijn uitgangspunt jij, jouw bewustzijn en gewaarzijn en eventueel dat van je kind. Ik help niet, ik stel jou in staat om ZELF te weten wat je weet en jouw wellicht nog onontdekte capaciteiten, talenten en vaardigheden te zien en te erkennen. Hierdoor kun je vanuit JOUW kracht en innerlijk weten gaan functioneren, waardoor jouw kinderen dat ook gaan doen. Spreekt dit je aan en wil je graag een sessie? Mail of bel, dan spreken we elkaar snel!

Coaching, maar dan anders

Door het stellen van specifieke Accessvragen die jou denken voorbijgaan en je waarneming en gewaarzijn openen, krijg je toegang tot je innerlijk weten. Je merkt ineens dat je dingen weet, waarvan je niet wist dat je het weet.
Je hoeft niet een heel levensverhaal te vertellen waar je mee zit, alleen het probleem waar je tegen aanloopt is voldoende.
Als jij bereid bent te kijken naar wat er nu precies speelt in je leven en open staat voor een andere kijk erop, kan ik meekijken waar het probleem begonnen is. Ik kijk als het ware mee in jouw universum en neem waar, waar het zaadje begonnen is met groeien. Veelal is te zien dat dit ver voorbij het probleem gaat waarmee cliënten komen, waardoor ook veel andere blokkades en obstakels uit de weg geruimd worden.
Doordat ik energetisch de ruimte ben en faciliteer waar alles in mag opkomen en ontstaan is er heel veel heling en loslaten mogelijk.

Werkt ook op fysieke klachten

Ook fysieke klachten en ongemakken verdwijnen vaak als sneeuw voor de zon door middel van een aantal Access vragen. Vooral bij kinderen werkt dit razendsnel. Zij weten zoveel meer dan we als ouders ons ooit kunnen voorstellen.
Je ervaart een lichtheid en ruimte na een sessie en veel cliënten kunnen zich niet eens mee herinneren waar ze nu eigenlijk mee kwamen. Daarbij veranderen er vaak meer dingen in hun leven dan alleen dat waar ze voor kwamen.
Een coaching en clearingsessie is een uitermate snelle en gemakkelijke manier om blokkades en belemmeringen te doorzien en voorgoed op te ruimen. Niet alleen vanuit dit leven, maar veelal ook uit vorige levens, daar waar het zaadje van je probleem ooit is ontstaan.
Dit maakt dat er zaken losgelaten worden die bij andere methodes, meditatie of healings vaak niet bereikt worden, of niet blijvend, voor altijd….

De inzichten zijn vaak mindblowing en met het verstand niet te bevatten.
En dat is precies de bedoeling, want zoals Albert Einstein ooit zei:

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.

Als wat je nu doet niet (meer) werkt 

Ben je benieuwd of dit ook wat voor jou is? Bellen voor meer informatie mag altijd.
Vele ouders hebben de weg naar mij gevonden nadat ze in de reguliere hulpverlening vastliepen of niet meer verder kwamen, of dat nu voor zichzelf of voor en met hun kinderen is. Wat het ook is waar je tegenaan loopt in het leven, er is altijd een ander mogelijkheid voor handen en in dit geval een heel ander perspectief dan in andere hulpverleningsvormen. Mijn zienswijze en werkwijze is anders, anders dan regulier, anders dan alternatief, gewoon anders en wellicht een beetje vreemd, maar het werkt.

Een sessie is mogelijk bij mij in de praktijk of door middel van een Zoom, wat voor jou het beste werkt. In beide gevallen ontvang je een opname van de sessie. Neem gerust contact op voor meer informatie of een sessie.

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo