Suzanne Knol logo
Suzanne Knol Access Bodyprocess Sessie

Welke resultaten ben jij bereid te ontvangen met een Access Body Process sessie?

Een Body Process is een hands on techniek dat een enorm scala aan aandoeningen, belemmeringen, ziekten en ongemakken uit het lichaam kan laten ontsluiten. Zoals alle tools van Access, is hij heel zacht en prettig, er is maar een lichte aanraking nodig, geen druk of frictie of iets dergelijks. Het resultaat is diepe ontspanning en het creeert een gevoel van ruimte in het lichaam dat zelden ergens anders wordt ervaren. De veranderingen die het in het lichaam kan geven zijn met regelmaat als magisch benoemd. 

Waar helpt een Access Body Process voor?

Niet zelden zijn er dingen in het lichaam veranderd, waarvan gezegd of gedacht werd dat het niet meer mogelijk was om er iets aan te veranderen. “Je moet er maar mee leren leven.” Er zijn een heel aantal mensen die met een Access Body Process veel veranderd en teruggedraaid hebben in lichamen, waaronder verslavingen, diverse pijnklachten, diverse artritische klachten, sportblessures en nog veel meer.

Suzanne zette dit proces in voor de de dubbele scheefstand die ze aan haar bekken had en werd zo teruggedraaid, waardoor ze geen correctiezolen meer hoeft te dragen. Ook heeft ze een blaasontsteking bij zichzelf en haar kat laten verdwijnen,  een wortelkanaalbehandeling weten te voorkomen, ondanks flinke wortelontsteking en lukte het ook verzwikte enkels en verrekte knie- en kruisbanden in heel korte tijd te laten herstellen.

Bekijk hieronder een video van Access Consciousness over de magische Access Body Processen.

MTVSS

Één van mijn favoriete lichaamsprocessen is MTVSS, een ontzettend krachtig proces toegepast op het immuunsysteem. Vele Body Process Practitioners en Facilitators gebruiken dit proces regelmatig. Griep en verkoudheid is verleden tijd, sporten gaat gemakkelijker en met minder spierpijn, een rustiger zenuwstelsel. Het kan heel veel in het lichaam veranderen wat je nu nog niet voor mogelijk houdt dat veranderd kan worden.
In het bijzonder voor ieder van ons die gewend is aan de Westerse mindset en medicijngebruik / medische wereld.

Veel deelnemers aan deze Access Consciousness® classes hebben condities in hun lichaam veranderd, zoals diverse artritische aandoeningen, chronische pijn, sportblessures en nog veel meer.

Access Consciousness heeft meer dan 50 Body Processen ontdekt.
Behalve bovenstaande proces, zijn er processen specifiek voor oren, ogen, balanceren van je lichaam, bij auto-immuunziekten en bijnierproblemen, overbelasting en uitputting van spieren, fysiek en/of emotioneel trauma, PTSS en nog veel meer. Ook zijn er processen die al veel veranderd hebben voor mensen met een diagnose uit het autismespectrum.

Nieuwsgierig wat een Body Process sessie voor jou, je lichaam en leven kan betekenen? Of wil je graag een sessie boeken? 
Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo