Suzanne Knol logo

Behalve de Bars Class en de Energetische Facelift class, faciliteert Suzanne ook de Access Body Process Class.

Deze classes duren ongeveer 3 à 4 uur voor één Body Process en 6 à 7 uur voor 2 Body Processen.
Er zijn een heel aantal Body Processen die als enkelvoudige class gegeven kunnen worden.
Deze zijn onder andere: 

  • MTVSS
  • Loslaten van trauma
  • Corrigeren van gezichtsvermogen
  • Eerste hand bij ongelukken en blessures

En zo zijn er nog een hele serie Body Processen die je niet alleen kunt ontvangen als sessie, maar ook kunt leren in een Body Process Class zodat je een sessie aan je partner, kind(eren) of anderen kunt geven. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een Body Process wat je kunt inzetten om verandering te brengen in je lichaam. Elk proces heeft een naam die een bepaalde energie vertegenwoordigt. Behalve dat het doet wat de naam vermoed, doet het op nog veel meer andere vlakken en levensgebieden zijn werk.

Daarnaast zorgt elk Body Process ervoor, net als de Bars, dat je meer gewaarzijn krijgt, dat je inzichten krijgt in vaak voorbij situaties en/of herinneringen die je leven lang impact hebben gehad op je leven, relaties, werk en meer.
Hoe vaker je een Body Process ontvangt, hoe meer gewaarzijn en ook hoe meer gemak je gaat hebben met je lichaam en je leven.
Gebruik je vervolgens ook nog de aangeboden tools en clearings, dan brengt dat nog veel meer gemak in je leven!
Het kan ook goed zijn, dat door willekeurig welk Body Process te leren geven, (of ontvangen) ook je financiële situatie, je relatie, werksituatie of je lichaam verandert.

Het is dus altijd fijn om een aantal Body Processen in je assortiment te hebben, wanneer je een praktijk hebt, of kinderen.
Mocht je ALLE Body Procesen willen kunnen geven, dan is de 3 Daagse Body Class de Class om te doen. Deze geef ik nog niet zelf, maar ik kan je wel informeren over de facilitators die deze Class wel geven.

In de agenda kun je vinden wanneer de eerstvolgende Body Process Class is. Je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden kan door dit in het contactformulier te laten weten. En leuk als je ook op Facebook laat weten dat je naar een Body Process Class komt!

Na een Bars-, Body Process- of Energetische Facelift class ben je je leven lang welkom op Suzanne haar Swap avonden in haar magische ruimte ‘Suzanne’s Peace of Heaven’. Deze organiseert ze met regelmaat en hier kun je een Bars, Body Process of Energetische Facelift sessie uitwisselen met andere deelnemers.

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo