Suzanne Knol logo
Suzanne Knol bewuste ouders blije kinderen

Bewuste ouders, blije kinderen. 

Suzanne kwam er al snel achter nadat zij moeder werd dat hoe meer zij over zichzelf te weten kwam, hoe beter ze in staat was de moeder te zijn die ze graag wilde zijn. Hoe verder haar bewustzijn groeide, hoe meer plezier ze kreeg bij het opvoeden van haar kinderen en vooral heel veel meer gemak met alles wat zich aandiende.

Vraag je je wel eens af wat er verkeerd is aan jou of je kinderen? Waarom het je niet lukt om gewoon plezier en gemak te hebben met elkaar?
Heb je een (peuter) puber in huis waar je af en toe van denkt: Kan ik je niet een paar dagen aan iemand anders geven en terug laten komen als het voorbij is? Of misschien een jonger kind die gedrag laat zien wat voor jou of zijn omgeving gewoon echt niet werkt? Heb je geregeld frustratie en irritatie, strijd en gedoe? Wat het ook is waar je tegen aanloopt, het is nooit te laat om op onderzoek te gaan naar wat voor jullie allebei wel werkt.
Je bewust worden van wat maakt dat je reageert zoals je doet, wat de triggers zijn en wat je kind je werkelijk probeert te vertellen is stap 1.

Ben je bereid meer over jezelf te weten te komen? Naar jezelf en je gedrag en communicatie te kijken? En de bewuste ouder te worden die je kunt zijn.
Onderzoeken en ontdekken wat je altijd al geweten hebt, maar nooit erkend is?
Wil je graag de bewuste ouders zijn die vertrouwen heeft in zijn/haar eigen innerlijke weten, gewaarzijn en waarneming?
Dan werkt Suzanne graag samen met jou!
Op zoek naar meer van JOU en daarmee meer van je kind(eren).

Wil jij mijn gratis e-book De 7 grootste cadeaus aan je kinderen graag ontvangen? Vul dan het formulier hieronder in. 

Ontvang nu mijn e-book

* indicates required
Bewuste ouders blije kinderen

Haar manier van werken is anders…
Ze gaat niet op zoek naar antwoorden, maar stemt zich af op wat er in jouw wereld is en stelt die vragen die jouw meer gewaarzijn brengen.
Het zijn vragen die bij jou het bewustzijn brengen dat nodig is om helder te krijgen wat er bij jou en jouw kind speelt. Wat de wisselwerking is tussen jullie.
Veelal heeft dat te maken met allerlei standpunten, ideeën en meningen die je in je loop van je leven voor waar hebt aangenomen, maar niet echt waar voor jou zijn. 

Kinderen voelen dat feilloos aan en reageren daarop. Soms zitten trauma’s, nare ervaringen en/of weggestopte emoties en gevoelens in de weg om situaties helder te zien en er constructief mee om te kunnen gaan.

Suzanne gebruikt de Access Consciousness tools, clearings, Access Bars en Body Process behandelingen om dat wat je belemmert uit je lichaam te ontsluiten. Veelal hebben we van alles in ons hoofd en lichaam opgeslagen aan informatie die nu niet meer waar voor jou is, die niet meer nuttig is of simpelweg tegen je werkt in plaats van voor je. Het loslaten van belemmerende ideeën, overtuigingen, standpunten en brengt ruimte, helderheid en inzicht.

Hoe zou het zijn om weer helderheid te hebben, om een andere visie op het geheel te hebben dat zowel jou als je kind helpt?
Hoe zou het zijn om een lading bagage af te leggen en met een nieuwe frisse blik naar jezelf en je kind te kijken?
Wat is er mogelijk als jij meer JIJ bent?
Hoe zou het zijn als je VRIJ was van alles wat jou belemmert en de bewuste ouder te zijn die je graag wilt zijn?

Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal nog in jou besloten ligt wat een bijdrage is voor jou en je kind?
Zou je op onderzoek uit willen gaan naar meer van JOU?
En mag dat met gemak en plezier?
Dan ben je hier aan het goede adres.

Wil je graag meer informatie of een sessie boeken? 
Neem dan vrijblijvend contact op.

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring hebt op onze site. Door verder te browsen op deze pagina's accepteert u het gebruik van cookies voor bovenstaand doel.