Suzanne Knol logo
Access Bars class

Access Bars class

Het is eigenlijk te gek voor woorden, maar telkens hoor ik het weer: Het is alsof ons hoofd gemaakt is om Bars te ontvangen!

En zo is het ook. 32 punten op je hoofd, makkelijke te vinden, ze worden zachtjes aangeraakt en je lichaam ontspant, je hoofd wordt stil en alle energetische lading over bijvoorbeeld, geld, controle , creativiteit, lichaam, heling en nog meer wordt uit je lichaam ontsloten.

Het is een energetisch proces, dus geheel niet logisch of met het verstand te begrijpen, maar…het werkt!

Wat voor resultaat kan het hebben?
Betere slaap
Rustiger hoofd
Meer ontspanning In het lichaam
Minder zorgen en piekeren
Betere concentratie
Meer in contact met je lichaam

Hoe vaker je een Bars sessie ontvangt, hoe meer gemak je gaat ervaren met alles in het leven, of dit nu gaat om je relatie, kinderen, zaken op het werk, moeilijke situaties in het leven, ingewikkelde keuzes…

Elke keer weer, laat je meer belemmerende en beperkende overtuigingen los waardoor je meer mogelijkheden ziet, er meer deuren open gaan naar dat wat je verlangt in het leven.

Heb je ook kinderen? De mijne staan sinds ze Bars ontvangen veel sterker in hun schoenen, weten beter welke keuzes slim zijn voor ze en hebben meer gemak met klasgenoten, (lastige) leerkrachten en moeilijke situaties in hun leven.

Het allerleukste nog is: het is super makkelijk om te leren, ook kinderen van 5 leren het alsof niet niks is, dus neem ze vooral mee!

Natuurlijk krijg je tijdens de class een manual en een voorbeeld kaart zodat je ook na de class makkelijk kunt zien waar de punten zitten.
Daarnaast leer je nog 3 andere Access lichaamprocessen en een aantal tools om meer gemak te hebben met alles in het leven. Je kunt ze direct toepassen en merken wat ze voor je doen.

Heb je nu zoiets van: ja, daar wil ik bij zijn?
Geef je dan op via www.suzanneknol.nl in de agenda staat de class vermeld en kun je je aanmelden.
Uiteraard ben je van harte welkom om eerst nog wat meer te lezen erover, op mijn website staat van alles over de Bars en Access Consciousness.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten

Datum

06 sep 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 18:00
Venhuizen

Locatie

Venhuizen
Zuiderdijk 3A, Venhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo