Suzanne Knol logo
Access Bars

Access Bars Class

Volg de Access Bars class en krijg goud in handen!

Tijdens de 1 daagse Access Bars Class leer je hoe een Bars sessie te geven, hoe ongelooflijk makkelijk het is te leren, en ervaar je wat het allemaal kan veranderen.

Tijdens een Access Bars Class ga je 2x een sessie geven, op 2 verschillende hoofden en ontvang je 2 sessies. Bij de Bars is geven letterlijk ook ontvangen, want alles wat de persoon op tafel toestaat om te ontsluiten uit zijn of haar lichaam, zal ook uit jouw lichaam zal worden ontsloten en dat allemaal met gemak, vreugde en glorie! Je ontvangt een manual waar de 32 punten in staan en hoe je ze het makkelijkst kunt vinden. Behalve de Bars, leer je ook nog over 3 Body Processen en staan er in de manual nog een aantal enorm krachtige en makkelijke tools die, als je ze elke dag gebruikt, je leven zullen veranderen.

Suzanne’s classes zijn licht, vreugdevol en warm, er is veel ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht en specifieke vragen. De deelnemers ervaren haar classes als een veilige omgeving om ook kwetsbaar te kunnen zijn, persoonlijk en met een hoge betrokkenheid en werkelijk contact.

Bekijk hieronder de uitnodiging van Access Consciousness voor de Access Bars class.

 

Ze werkt tijdens de Access Bars Class met de Clearing Statement om zo nog meer ideeën, gedachten en overtuigingen los te laten waarvan je niet wist dat je ze had, maar je wel belemmeren in je leven. Tevens zullen er elke Access Bars Class weer nieuwe clearings gebruikt worden, past ze indien nodig ook andere tools toe uit de diverse andere trainingen die ze gevolgd heeft, zoals de Foundations, de 3 daagse Body Classes, Choice of Possibilities classes en de veelheid aan Calls, clearingavonden en webinars die ze gevolgd heeft.

Na een Bars-, Body Process- of Energetische Facelift Class ben je je leven lang welkom op de Swap avonden. Deze organiseert Suzanne met regelmaat en hier kun je een Bars, Body Process of Energetische Facelift sessie uitwisselen met andere deelnemers.

Aanmelden: info@suzanneknol.nl

Datum

09 apr 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo