Suzanne Knol logo
Suzanne Knol AccessBars Class

Access Bars Class

Tijdens de 1 daagse Access Bars Class leer je hoe een Bars sessie te geven, hoe ongelooflijk makkelijk het is te leren, en ervaar je wat het allemaal kan veranderen. Suzanne faciliteert deze class samen met haar partner Jan-Willem.

Tijdens een Access Bars Class ga je 2x een sessie geven, op 2 verschillende hoofden en ontvang je 2 sessies. Bij de Bars is geven letterlijk ook ontvangen, want alles wat de persoon op tafel toestaat om te ontsluiten uit zijn of haar lichaam, zal ook uit jouw lichaam zal worden ontsloten en dat allemaal met gemak, vreugde en glorie! Je ontvangt een manual waar de 32 punten in staan en hoe je ze het makkelijkst kunt vinden. Behalve de Bars, leer je ook nog over 3 Body Processen en staan er in de manual nog een aantal enorm krachtige en makkelijke tools die, als je ze elke dag gebruikt, je leven zullen veranderen.

Suzanne’s classes zijn licht, vreugdevol en warm, er is veel ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht en specifieke vragen. De deelnemers ervaren haar classes als een veilige omgeving om ook kwetsbaar te kunnen zijn, persoonlijk en met een hoge betrokkenheid en werkelijk contact.

Datum

07 jan 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo