Suzanne Knol logo

Wat is Access Consciousness? 

Wat kan het voor jou en eventueel je kinderen betekenen?
Wat maakt dat het al zoveel levens en lichamen heeft veranderd?

Laat ik beginnen met te vertellen dat Access Consciousness enorm veel omvat, van specifieke inzichtgevende vragen, clearings, Bars, Body processen en een heel scala aan diverse classes waarin je leert hoe je zelf een sessie kunt geven. Of dit nu voor een ander is of voor jezelf.
De bedoeling van de oprichter Gary Douglas en co-creator Dr. Dain Heer is om meer bewustzijn en gewaarzijn in de wereld te brengen.
Bewustzijn is het vermogen om alles van en in het leven te ontvangen zonder oordeel.

Alle classes, behandelingen en tools zijn er om jou te laten weten wat je weet. We WETEN namelijk veel meer dan we verteld worden te weten.
Het innerlijk weten, of direct weten is wat door de tools en behandelingen wordt aangesproken, waardoor je zelf ook makkelijker en beter in staat bent daarvandaan te functioneren.

Je gaat meer functioneren vanuit gewaarzijn, vanuit heldere waarneming en hoe meer je deze spier traint, hoe ongelooflijk veel meer gemak je gaat krijgen op alle gebieden van je leven. Zo is verandering dus niet moeilijk, ingewikkeld en hard werken, maar iets dat als vanzelf plaatsvindt, simpelweg door de tools te gebruiken, je gewaarzijn en bewustzijn te laten groeien en zo andere keuzes te maken. Keuzes die JIJ vanuit JOU maakt in plaats van door verwachtingen van je omgeving, de maatschappij en anderen. Bewuste keuzes met gewaarzijn i.p.v. op de automatische piloot vanuit onbewuste overtuigingen, standpunten, conclusies en aannames.

Hoe zou het zijn als je gewoon weer kunt vertrouwen op je gewaarzijn, zonder te hoeven beargumenteren of redeneren waarom je iets kiest of weet?
Het klinkt nu misschien nog een beetje vaag, maar zodra je kennis gemaakt hebt met de tools, behandelingen, classes en/of vragen van Access Consciousness, merk je wat ze doen en wat er allemaal veranderd kan worden in heel korte tijd en zonder je hele levensverhaal te hoeven vertellen of het verleden te herbeleven.

De clearingstatement is een van de tools die enorm krachtig is om dat wat je jou belemmert en beperkt in je leven, van vroegere trauma’s, overtuigingen, standpunten en conclusies tot allerlei emoties en gevoelens te laten ontsluiten uit jouw lichaam.

Bekijk in de video hieronder hoe dr. Dain Heer de clearing statement uitlegt.

Er is veel en veel meer mogelijk voorbij wat je met je oren kunt horen, je ogen kunt zien en je lichaam kunt voelen.

  • Wat als je simpelweg zou kunnen waarnemen wat voor jou waar en niet waar is?
  • Wat je wel of beter niet zal kiezen?
  • Wat meer of minder creeert voor jou en je leven?
  • Wat weet jij allemaal al, wat je nu denkt nog niet te weten?

Kom het ontdekken in een van mijn inzichtgevende sessies.

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring hebt op onze site. Door verder te browsen op deze pagina's accepteert u het gebruik van cookies voor bovenstaand doel.