Suzanne Knol logo

Wat is Access Bars? 

Access Bars is een zachte hands-on modaliteit die begin jaren negentig door Gary Douglas werd geïntroduceerd. De Bars® zijn 32 unieke punten op het hoofd die samenhangen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raakt een practitioner deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, attitudes, beslissingen en overtuigingen los te laten die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden.

Tegenwoordig wordt Access Bars beoefend in meer dan 170 landen over de hele wereld, en wordt het gebruikt als een krachtig en pragmatisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, gevangenisafdelingen, psychologen, kunstenaars en nog veel meer.

Bekijk hieronder een video van Access Consciousness waar Suzanne en haar partner Jan Willem ook iets hierover zeggen.

Hoe werkt het?

Stel je voor dat iemand op een knop kan drukken en die stem in je hoofd kan dempen die je vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Alle beperkingen die je in jouw leven creëert, houden verband met jouw gedachten, ideeën, attitudes, beslissingen en overtuigingen daarover. Raak de Bars-punten licht aan en je begint op te ruimen wat opgesloten zit wat maakt dat je niet gelooft dat je het leven kunt leiden waarvan je altijd al wist dat het mogelijk is.

Een van de levensveranderende componenten die van nature bij elke Access Bars-sessie plaatsvinden, is het element van ontvangen. Hoe vaak laten we gewoon los, laten we onze barrières zakken en laten we ons door iemand anders echt schenken? Leren ontvangen is een sleutel om meer van wat je vraagt in je leven uit te nodigen. Access Bars faciliteert het ontvangen, anders dan enige andere modaliteit in deze realiteit.

Hoe ziet een sessie eruit?
Iedereen is anders, dus er is geen “normale” Access Bars sessie. Elke sessie zal elke keer anders zijn, zelfs als je herhaalt met dezelfde persoon. 
Wat het meest wordt gemeld, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Veel mensen gaan slapen – zelfs in een zeer lawaaige omgeving.
Bij sommige mensen komen beelden naar hen toe, anderen voelen van alles in hun lichaam zoals zoemen, tintelingen, warmte, spiertrekkingen of rillingen.

Er is geen goede of foute manier en de beste manier om erachter te komen hoe Access Bars voor u eruit zullen zien, is door het zelf te ervaren! 

Nieuwsgierig wat een Bars sessie voor jou, je lichaam en leven kan betekenen? Of wil je graag een sessie boeken? Neem contact op, dan spreken we elkaar snel!

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo