Suzanne Knol logo
Suzanne Knol Access Bars Class

Volg de Access Bars class en krijg goud in handen!

Tijdens de 1 daagse Access Bars Class leer je hoe een Bars sessie te geven, hoe ongelooflijk makkelijk het is te leren, en ervaar je wat het allemaal kan veranderen. Suzanne faciliteert deze class alleen of samen met haar partner Jan-Willem.  

Tijdens een Access Bars Class ga je 2x een sessie geven, op 2 verschillende hoofden en ontvang je 2 sessies. Bij de Bars is geven letterlijk ook ontvangen, want alles wat de persoon op tafel toestaat om te ontsluiten uit zijn of haar lichaam, zal ook uit jouw lichaam zal worden ontsloten en dat allemaal met gemak, vreugde en glorie! Je ontvangt een manual waar de 32 punten in staan en hoe je ze het makkelijkst kunt vinden. Behalve de Bars, leer je ook nog over 3 Body Processen en staan er in de manual nog een aantal enorm krachtige en makkelijke tools die, als je ze elke dag gebruikt, je leven zullen veranderen.

Suzanne’s classes zijn licht, vreugdevol en warm, er is veel ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht en specifieke vragen. De deelnemers ervaren haar classes als een veilige omgeving om ook kwetsbaar te kunnen zijn, persoonlijk en met een hoge betrokkenheid en werkelijk contact.

Bekijk hieronder de uitnodiging van Access Consciousness voor de Access Bars class.


Ze werkt tijdens de Access Bars Class met de
Clearing Statement om zo nog meer ideeën, gedachten en overtuigingen los te laten waarvan je niet wist dat je ze had, maar je wel belemmeren in je leven. Tevens zullen er elke Access Bars Class weer nieuwe clearings gebruikt worden, past ze indien nodig ook andere tools toe uit de diverse andere trainingen die ze gevolgd heeft, zoals de Foundations, de 3 daagse Body Classes, Choice of Possibilities classes en de veelheid aan Calls, clearingavonden en webinars die ze gevolgd heeft. 

Wanneer je de Bars Class aan het doen bent, ben je de wereld al aan het veranderen, wat is er mogelijk als je nog meer mensen kennis laat maken met Access Consciousness en de Bars? In de agenda kun je vinden wanneer de eerstvolgende Access Bars Class is. Je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden kan door dit in het contactformulier te laten weten. En leuk als je ook op Facebook laat weten dat je komt!

Na een Bars-, Body Process- of Energetische Facelift Class ben je je leven lang welkom op de Swap avonden. Deze organiseert Suzanne met regelmaat en hier kun je een Bars, Body Process of Energetische Facelift sessie uitwisselen met andere deelnemers.

Ja!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Suzanne Knol logo

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring hebt op onze site. Door verder te browsen op deze pagina's accepteert u het gebruik van cookies voor bovenstaand doel.